crema-psoriazis-psoridex-pret-pareri

Psoridex Tratament Cremă pentru Psoriazis – preț, păreri, forum, farmacii, poze

Scapă de psoriazis cu tratamentul natural Psoridex cremă

Psoriazisul este o afecțiune a pielii care poate cauza mai mult decât probleme de estetică, prin afectarea aspectului pielii într-un mod neplăcut. Această afecțiune are un caracter imprevizibil, iar pacienții nu pot prevedea următorul episod eruptiv și nici severitatea acestuia. De cele mai mult ori, atunci când are loc o erupție, pielea provoacă mâncărimi și chiar durere, greu de suportat în multe cazuri. Dacă erupțiile ajung să fie severe, piele poate crăpa și sângera. Deoarece este greu de prezis cum se va comporta această boală, chiar și cei cu mâncărimi ușoare pot ajunge la sângerări.

psoridex-tratament-crema-naturist-psoriazis

CREMA PSORIDEX PRET PRODUCATOR 

Din păcate, psoriazisul afectează calitatea vieții prin discomfortul creat. Pe timpul erupțiilor pacienții nu reușesc să se odihnească bine noaptea, iar ziua nu pot să își desfășoare activitățile obișnuite în condiții normale. De asemenea, această afecțiune poate afecta stima de sine, poate crea frustrare, iritabilitate, jena, tristețe, sau nervozitate. Așadar, un tratament adecvat pentru psoriazis este mai mult decât necesar pentru a duce o viață cât mai normală. Psoridex cremă vine în ajutorul celor ce suferă de această afecțiune a pielii, propunând un tratament în întregime natural și sigur pentru ameliorarea simptomelor create de erupțiile de psoriazis.

Comandă PSORIDEX direct de pe site la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Cum poate Psoridex să ajute?

Psoridex este deosebit de eficient datorită faptului că acționează atât în straturile de profunzime ale pielii, cât și la suprafața ei. Astfel, elimină atât cauzele ce au dus la erupție, ameliorând mâncărimea și durerea cauzată, refăcând, în același timp, aspectul natural și sănătos al pielii, prin tratarea plăcilor de piele degradată și curățarea suprafeței pielii. Iar partea bună e că Psoridex este un tratament bazat doar pe ingrediente naturale. Nu dă nici un fel de efecte nedorite, nu există riscuri asociate utilizării lui, iar rezultatele obținute sunt printre cele mai bune.

Crema Psoridex a fost creată pentru a trata aspectele legate de psoriazis din toate pespectivele. Are o acțiune puternic hidradantă, ce înmoaie și îndepărtează crustele de la nivelul pielii. În același timp, dezinfectează pielea, pentru a nu se crea un alt tip de probleme de piele, și stimulează regenerarea sa pentru un aspect cât mai plăcut într-un timp scurt. Psoridex este un produs adecvat pentru toate tipurile de psoriazis, fiind un tratament cu rezultate favorabile în fiecare caz. Se poate folosi cu succes și în siguranță atât pentru psoriazisul cu plăci, cea mai frecventă formă a acestei afecțiuni, dar și pentru psoriazisul pustular, gutos, eritrodermin, și inversat.

Comandă PSORIDEX direct de pe site la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Ingredientele din crema Psoridex

Dacă nu ai mai auzit de Psoridex până acum, trebuie să știi că această cremă tratament conține doar ingrediente naturale. Așadar, nu vei găsi contraindicații sau efecte adverse pe prospectul său. Totuși, în ciuda compoziției sale naturale, crema Psoridex este foarte eficientă și va da rezultatele așteptate dacă este folosită conform recomandărilor. Asta se datorează ingredientelor alese pe baza acțiunilor sale benefice în această afecțiune și modalitatea de prelucrare a lor ce le menține componentele active intacte. Astfel, Psoridex conține:

Acest extract, un ciuda faptului că este aparent banal, are efecte deosebite în reducerea senzației de mâncărime și în vindecarea pielii afectate de psoriazis. Hidratează pielea în profunzime și ajută la repararea structurii sale, redându-i aspectul sănătos și natural.

psoridex-tratament-crema-naturist-psoriazis

Comandă PSORIDEX direct de pe site la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

  • Ulei de măceșe

Având proprietăți puternic antiseptice, uleiul de măceșe ajută la înlăturarea crustelor și plăcilor uscate de la suprafața pielii, hidrantând tegumentul în același timp. Astfel, aspectul neplăcut al pielii este remediat, iar șansele de infecție sau alte efecte neplăcute, precum uscăciune, sunt diminuate semnificativ.

  • Parafină lichidă

Parafina ajută la accelerarea tratamentului, prin creșterea nivelulul de absobție a nutrienților în piele. Astfel, procesul de regenerare a pielii este îmbunătățit, iar tu te vei putea bucura de o piele sănătoasă în cel mai scurt timp. De asemenea, parafina lichidă are proprietăți antimicrobiene, ce vor proteja piele de eventuali agenți patogeni din exterior.

  • Ulei de migdale

Uleiul de migdale este cunoscut pentru abilitatea sa de a hidrata pielea, calmând iritațiile și senzațiile de discomfort în același timp. Mai mult decât atât, acest ulei este un antiinflamator natural foarte puternic, cu abilitatea de a controla glandele sebacee. Astfel, discomfortul asociat cu pielea afectată de psoriazis va dispărea, iar tu te vei odihni mai bine și vei putea să îți desfășori activitățile zilnice mult mai eficient.

  • Ulei de germeni de grâu

Uleiul din germeni de grâu a fost ales de asemenea pentru abilitatea sa de a reduce mâncărimea de la nivelul pielii, și datorită faptului că este un bun tonic, ajutând la refacerea pielii în cel mai scurt timp.

  • Complex de substanțe antiseptice

Doarece pielea este vulnerabilă pe parcursul perioadei de recuperare, ea trebuie protejată adecvat. Din acest motiv Psoridex cremă conține un număr de substanțe antiseptice, foarte necesare până când pielea își va reface stratul protector. Astfel, crema conține BHT, Ascorbyl Palmitate, Geraniol, Citronellol, Eugenol, și Isopropyl Mystrate, ce constituie complexul antiseptic al tratamentului.

Comandă PSORIDEX direct de pe site la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Modul de utilizare al Psoridex cremă

Psoridex cremă se poate aplica pe zonele afectate de 2 până la 3 ori pe zi, în funcție de necesitate și severitatea problemei. Înainte de aplicare, pielea trebuie să fie curățată și uscată în totalitate. Așa că asigurăte că nu rămîn picături de apă pe suprafața pielii prin tapotarea cu un prosop uscat și curat, și prin lăsarea pielii să se usuce la aer pentru o perioadă.

Ia o cantitate mică de cremă și aplic-o pe zona cu probleme. Apoi, cu ajutorul unor mișcări circulare blânde, ajută produsul să pătrundă în piele. Evită să freci pielea atunci când aplici produsul. Mai degrabă masează până când acesta intră în piele. Evită contactul cu apa după aplicarea cremei. Perioada tratamentului depinde de gradul de severitate al psoriazisului. Chiar dacă apar semne de îmbunătățire, este recomandat să duce tratamentul până la final, pentru rezultate optime.

Comandă PSORIDEX direct de pe site la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pt. mai multe detalii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top